Brendan Rodgers palub Leicester City fännide soosingut pärast vallandamisele üleskutseid

Brendan Rodgers palub Leicester City fännide soosingut pärast vallandamisele üleskutseid

Brendan Rodgers soovib, et Leicester City poolehoidjad toetaksid mängijaid, hoolimata sellest, milline on nende arvamus temast.

Pärast laupäevaõhtust Southamptonis saadud 1:0 kaotust kostis osa külalistest linnajuhi vallandamist. Tulemus jätab City väljalangemisvõitluses, vaid kolme punkti võrra kõrgemal langemistsoonist.See pole kaugeltki esimene kord, kui toetajad skandeerivad Rodgersi eemaldamist, kuid City boss sai neist üleskutsetest sügisel hea vormijooksuga üle. Kuid pärast nelja järjestikust kaotust kõigil võistlustel on fännid taas pöördunud.

LOE VEEL: Brendan Rodgers suunab sõnumi Leicester City mängijatele pärast Southamptoni kaotust

LOE VEEL: Leicester City mängijate hinnangud: Ellujäämislootused on murettekitava kaotuse tõttu murtud

Rodgers ütles, et austab nende arvamusi raske kampaania ajal, mida tema sõnul tajusid toetajad juba esimesest mängust augustis. Kuid ta soovib, et nad jääksid mängijatest maha, ja rõhutas fännide tähtsust väljalangemisvõitluses.

“Ma austan arvamusi,” ütles ta. “Sellest see mäng seisnebki. Ma ei pea kunagi juhatuse toetust iseenesestmõistetavaks. Annan endast parima ainult sellega, mis meil on.

“See on meie jaoks olnud väga üles ja alla. Ma arvan, et toetajatele on see olnud väljakutse juba esimesest mängust peale. Meil polnud ühtegi lepingut ja see esimene mäng Brentfordi vastu oli kohe algusest peale, et sellest tuleb väljakutseid pakkuv hooaeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *