Jakub Kiwior saadab Mikel Artetale sõnumi pärast pettumust, et Arsenalis elu alustada

Jakub Kiwior saadab Mikel Artetale sõnumi pärast pettumust, et Arsenalis elu alustada

Poola koondislane Jakub Kiwior liitus Arsenaliga Itaalia koondisest Speziast jaanuaris 21 miljoni naela suuruse tehinguga, kuid ei ole veel teinud oma debüüti Premier League’i liidriks.

Jakub Kiwior on alates üleminekust Arsenali pingile juurdunud(Getty Images)

Jakub Kiwior kinnitab, et “ootab kannatlikult” oma Arsenali debüüti, kuna pole pärast 21 miljoni naela suurust ülekannet välja tulnud.

23-aastane Kiwior liitus Gunnersiga Itaalia meeskonnast Speziast jaanuaris, kuid pole Mikel Arteta meeskonnas mänginud ühtegi minutit. Ta on olnud pingil Arsenali viimases seitsmes Premier League’i mängus – sealhulgas laupäeval dramaatilises 3:2 võidus Bournemouthi vastu.Poola koondislane, kes on peamiselt keskkaitsja, kuid võib mängida ka keskväljal, usub, et Arteta “pöörab kõigele tähelepanu” ja “kõik tahaksid mängida”. Kiwioril on raske võimalust saada, kuna Arteta käsutuses on mitu kaitsjat.

Poola FA intervjueeris Kiwiorit enne Arsenali laupäevast võitu. Gunners toibus kahest väravast, et alistada väljalangemise kandidaat Bournemouth, kuna akadeemia lõpetanud Reiss Nelson lõi Emiratesis sensatsioonilise 97. minuti võidu.

Kiwior tunnistas: “Millele Mikel Arteta tähelepanu pöörab? Ma arvan, et ta pöörab tähelepanu kõigele. Arvasin, et kui juhime kahe või kolme väravaga, siis saan võimaluse, aga ootan kannatlikult. Kõik tahaksid mängida .”

Kiwior võib Euroopa Liigas debüüdi teha neljapäeval Lissaboni Sportingu vastu. Arsenal võtab võistluse 16 parema hulgas vastu Portugali hiiglased, kes üritavad võita Manchester Unitedit, Juventust ja Romat.

Jakub Kiwior on pärast ligi kaks kuud tagasi Arsenaliga liitumist mänginud vaid ühe U21 mängu(Getty Images)

Kas olete põnevil, et Jakub Kiwior teeb Arsenalis debüüdi? Andke meile allolevates kommentaarides teada!

Arteta peaks Premier League’i tiitlipakkumise tõttu oma meeskonda Euroopas roteerima. Arsenal on Emiraatide tipus teisel kohal Manchester Cityst viie punkti kaugusel ja tal on suurepärane võimalus lõpetada sel hooajal 19-aastane ootus liigatiitlile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *