Miljardärist Issa vennad lepivad kokku 1,5 miljardi dollari suuruse müügi- ja tagasirendilepinguga EG Groupi jaoks USA-s

Miljardärist Issa vennad lepivad kokku 1,5 miljardi dollari suuruse müügi- ja tagasirendilepinguga EG Groupi jaoks USA-s

Euro Garagesi asutajad Mohsin ja Zuber Issa leppisid kokku 1,5 miljardi dollari suuruse müügi- ja tagasirendilepingus oma jaemüügi- ja bensiinijaamade impeeriumi jaoks USA-s.

Miljardärist vennad alustasid 2001. aastal Burys asuva bensiinijaamaga ja nende väärtus on nüüd kokku 4,73 miljardit naela, selgub Sunday Timesi rikaste nimekirjast. 2022. aasta septembri seisuga oli EG Groupi netovõlg aga 9 miljardit naela.EG Group on nüüd teatanud oma USA idarannikul asuvate objektide portfelli loovutamisest kinnisvarainvesteeringute usaldusfondile Realty Income Corporation – tehing peaks lõpule jõudma 2023. aasta teises kvartalis. Portfell, mille EG America loob jätkab tegevust ja kauplemist, hõlmab 415 poevara Cumberland Farmsi, Fastraci, Tom Thumbi ja Sprinti bännerite all, vahendab Business Live.

LOE ROHKEM : Mõned vendade miljardär Issa suurimad projektid, millel 2023. aastal silma peal hoida

Oma avalduses pälvis EG Group, mis kuulub vendadele Issale ja mida toetab TDR Capital, tehingu vastu “suurt huvi mitmelt investoritelt ja atraktiivseid tingimusi”. Rühm lisas, et kasutab puhastulu võlgade tagasimaksmiseks.

Zuber ja Mohsin Issa

Varad moodustavad ligikaudu 15% grupi kogu vabast kinnisvarast kümnel turul. Pärast valmimist maksab EG varade eest esialgset renti 103 miljonit dollarit aastas.

Lisateavet oodatakse investoritele neljapäeval (9. märtsil) EG Grupi neljanda kvartali ja kogu aasta kauplemisuudises. Grupp lisas, et tehing on “kooskõlas juhtkonna kohustusega vähendada kogu netovõimendust võlgade vähendamise ja vaba rahavoo loomise kaudu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *