Müüa muljetavaldav Bearsdeni viktoriaanlik paarismaja ihaldatud äärelinnas

Müüa muljetavaldav Bearsdeni viktoriaanlik paarismaja ihaldatud äärelinnas

Hiljuti tuli Bearsdeni piirkonnas müügile muljetavaldav viktoriaanlik paarismaja.

Nelja magamistoaga kinnistut on oluliselt uuendatud, hästi hoitud ja see oli selle nädala alguses Rightmove’i nimekirjas, mida on kirjeldatud kui “laitmatult esitletud”.Majutusasutus asub Campbell Drive’il, mis sobib ideaalselt inimestele, kellele meeldib veini nautida ja einestada, kuna see on väga lähedal Bearsden Crossile, mis on tuntud baaride ja restoranide poolest.

LUGEGE EDASI: Glasgow fixer-ülemine kinnisvara müüakse lõunaosas hinnaga 210 000 naela

Vaatajatele avaldab suurt muljet viktoriaanlikus majas olevate tubade arv, kus on neli magamistuba, kolm vannituba, üks vannituba, suur elutuba, söögituba, päevatuba, kõrgekvaliteediline köök ja suur garaaž.

Oluline on tähele panna, et huvilisi ei tohiks vanuse tõttu kinnisvarast kõrvale heita, sest maja on täis topeltklaasid, mis on talvekuudel suurepärane, krohvitud seinad, mis on “maitsekalt kaunistatud” ja paigaldatud elektrilaadimispunkt. sõidukit.

Kinnistu asub Glasgow’s Bearsdeni piirkonnas Campbell Drive’il (Pilt: Rightmove – Rettie & Co, Bearsden)

Kinnistul on ka kaasaegne ja hoolitsetud aed koos majaga, mis on turul 695 000 naela eest, see oleks nii kenas piirkonnas soodne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *