Odion Ighalo nõustab Victor Osimhenit Manchester Unitedi ülemineku osas

Odion Ighalo nõustab Victor Osimhenit Manchester Unitedi ülemineku osas

Endine Manchester Unitedi laenumees Odion Ighalo usub, et Napoli ründaja Victor Osimhen sobiks Old Traffordile ideaalselt, kuna klubi on huvitatud tema allkirjast.

United seab eeloleval suvel prioriteediks uue ründaja lisamise. Mänedžer Erik ten Hag soovib oma meeskonda lisada kaks märkimisväärset lepingut ja ründaja on tema soovide nimekirja tipus.Osimheni, kes tunnistas hiljuti, et kõrgliigas mängimine on tema “unistus”, määras United eelmisel aastal sihtmärgiks. Nigeeria koondislane on sel hooajal Napoli jaoks olnud suurepärases vormis, rüüstades 26 kohtumises 21 väravat.

LOE ROHKEM: Erik ten Hag ei ​​saa pärast Liverpooli löömist Unitedis muudatusi teha

24-aastast mängijat peetakse üheks nõutuimaks ründajaks Euroopa jalgpallis ja tema vastu huvitab suur hulk nimekaid klubisid. Endine punaste ründaja Ighalo, kes tegi oma 12-kuulise Manchesteris viibimise ajal 23 kohtumist, usub aga, et ta sobiks Unitedi jaoks ideaalselt, osutades sellele, kuidas ta saaks Marcus Rashfordiga luua surmava partnerluse.

“Ma arvan, et see sobib hästi, sest ta on noor poiss, ta jookseb ja suudab väravaid lüüa,” ütles Ighalo Sky Sportsile. “Victor Osimheni ja Rashfordi juhtimine Manchester Unitedis tekitab kaitsjas paanikat, sest nad on kaks kiiret mängijat ja nad on väravalööjad.

“Ma arvan, et ta sobib Manchester Unitedisse nii hästi. Kui ta küsiks minu arvamust ja mida ta peaks tegema, soovitaksin tal Man Unitediga liituda, sest minu jaoks on nad suurim klubi.”

Ighalo, kes on praegu Saudi Araabia klubi raamatutes Al Hilal SFC tunneb Osimhenit hästi ja nad suhtlevad sageli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *