Reiss Nelson paljastas 208 miljonit naela Chelsea, Man Utd ja Spursi vea, et anda Edule Arsenalile kerge otsus

Reiss Nelson paljastas 208 miljonit naela Chelsea, Man Utd ja Spursi vea, et anda Edule Arsenalile kerge otsus

Arsenali staar Reiss Nelson tegi oma hooaja teise sädeleva kaadri pingilt, et juhtida Gunnersi meeldejääva Premier League’i võiduni Bournemouthi vastu. Esimest korda enam kui kümne aasta jooksul tuli Arsenal kaheväravalisest eduseisust liigamängu võitma, otsustava värava lõi Nelson lisaaja seitsmendal minutil.

Suurepärane esinemine pingilt hooaja alguses Nottingham Foresti vastu, kus Nelson lõi kaks väravat ja andis ühe resultatiivse söödu, näis olevat valmis alustama oma vanurikarjääri klubis. Siiski ei suutnud ta Euroopa Liiga võimalusi ära kasutada ja vahetult enne hooaega tekkinud reielihase vigastus pidi jätkuma pärast seda, kui MM-il oli hoo maha jätnud.Hooaeg 2022/23 oli Nelsoni jaoks alati otsustav, kuna tema leping lõppes suvel. Kui jalgpallis.london detsembris küsis, kas ta soovib oma poisiklubisse jääda, vastas 23-aastane mees: “Muidugi.

LOE ROHKEM: Mikel Arteta ennustas Liverpool vs Man Utd skoori, kui Arsenali foto ilmub enne Nelsoni draamat

“Olen siin olnud alates kaheksandast eluaastast ja Arsenal on kõik, mida ma tean. Olen staadionist vaid paari minuti kaugusel, kogu mu pere on seal. Nii et loomulikult tahaksin ma jääda.”

Pärast tema Bournemouthi kangelaslikkust peab Arsenal läbirääkimisi Reiss Nelsoniga lepingu pikendamise üle. jalgpall.london mõistab. Nädalavahetusel järjekordne värav ja resultatiivne sööt aitab kindlasti tema asja läbirääkimistel uue tehingu üle ning tuleb ka mainida, et lahkumineku lubamine ja tema asendamine tema ametikohal üleminekuliigutusega ei pruugi olla lahendus.

Nelson on nüüd hooajal löönud kolm väravat ja andnud kaks resultatiivset söötu, mis, nagu üks Arsenali fänn Redditis märkis, on rohkem kui Tottenhami Richarlisoni, Manchester Unitedi Antony ja Chelsea meeskonna Mykhailo Mudryk kokku, hoolimata sellest, et nad on pidanud 32 mängu vähem.

Hiljuti sõlmisid Arsenali kuus suurt rivaali kõik kolm lepingut kokku 208 miljoni naela eest, Spurs maksis Richarlisoni eest 60 miljonit naela, United maksis Antony eest 86 miljonit naela ja Chelsea sõlmis Mudrykiga lepingu 62 miljoni naela eest otse 22. punkti saavutanud Arsenali nina all. aasta vanused nende prioriteetne jaanuari eesmärk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *